Menu
Account
Winkelmandje 0 items voor 0,00

No products in the cart.

La Valencio

‹Terug naar vorige pagina

La Valencio

La Valencio is nog een jong bedrijf opgericht in 2011. Het bedrijf is ontstaan uit jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van sportkleding, liefde voor paarden en een goed gevoel voor mode. La Valencio staat bekend om een goede pasvorm, mooie kwaliteit en exclusieve styling tegen een aantrekkelijke prijs. Zij onderscheiden zich vooral met de bijzondere rijkleding, maar naast kleding verkopen zij ook een mooie collectie lederwaren en spullen voor je paard.

Er wordt twee keer per jaar een nieuwe collectie voor ruiter en paard. De collecties bestaan uit sportieve en betaalbare artikelen. Er wordt gewerkt met drie verschillende lijnen, de sportieve lijn, de klassieke lijn en de trendy lijn. Zo is er voor ieder wat wils. De outfit van de ruiter is te combineren met de outfit van het paard, zodat je als combinatie spetterend voor de dag kan komen.

De producten die worden verantwoord geproduceerd en worden gemaakt in een veilige en schone omgeving, waar gewerkt wordt tegen een eerlijke beloning. Daarmee onderscheiden zij zich van andere merken.

La Valencio, vernieuwend, kwalitatief goed en prijsbewust!

La Valencio

La Valencio

Back to top